NewSub-slider
Smørrebrød2019-08-14T10:08:39+02:00

Smørrebrød på Sjælland

Smørrebrød til enhver lejlighed på Sjælland

Hos Dall’s Smørrebrød er vi glade for den gode gamle danske klassiker, smørrebrød. Klassikeren kan både bruges, hvis du ikke lige orker madtjansen, eller hvis du står og skal holde en fest eller et andet arrangement.

Hos Dall’s Smørrebrød har vi et stort udvalg, så der er noget til enhver smag. Du kan derfor helt sikkert finde din egen favorit blandt vores udvalg, hvad enten det er frikadelle, fiskefilet, flæskesteg eller noget helt fjerde.

Hos Dall’s Smørrebrød kan du sammensætte dit måltid af smørrebrød lige præcis, som du ønsker det. Vi anvender altid friske og gode råvarer, så du altid får smørrebrød af høj kvalitet. Hos os er det den danske klassiker, som du kender den, men lavet med lidt ekstra kærlighed.

Kontakt os

Ønsker du at bestille smørrebrød på Sjælland hos Dall’s Smørrebrød?
Vi kan kontaktes over telefon, kontaktformular eller du kan bestille online. Du er naturligvis også velkommen til at stikke hovedet ind i butikken i Skibby.

Hos Dall’s Smørrebrød leverer vi smørrebrød på Sjælland primært til lokalområdet omkring Frederikssund, Roskilde og Holbæk. Men har du brug for at få leveret smørrebrød til andre steder på Sjælland, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os.

Ønsker du andre former for mad ud af huset end smørrebrød, tilbyder vi hos Dall’s Smørrebrød alt lige fra catering i form af kuvertmenuer og buffeter, til grill- og hverdagsretter og sandwichses.

+45 47 52 83 22
Bestil online