NewSub-slider
Catering2019-08-16T15:43:02+02:00

Catering på Sjælland

Catering til enhver smag

Hos Dall’s Smørrebrød har vi et stort udvalg af forskellige kuvertmenuer, buffeter, brunch- og picnickurve, sandwiches, smørrebrød og meget mere. Det betyder, at vi kan levere catering på hele Sjælland til enhver lejlighed.

Vores menuer er sammensat ud fra et mål om at frembringe de bedste smage og at gøre maven mæt og glad. Derfor laver vi altid al vores mad fra bunden af friske og gode råvarer, tilsat lidt kærlighed.

Du er derfor altid sikker på at få mad af høj kvalitet, når du bestiller catering hos os.

Catering til alle anledninger på Sjælland

Hos Dall’s Smørrebrød leverer vi catering på Sjælland, hvad enten I blot er en lille forsamling eller hvis I er flere hundrede gæster. Vi leverer derfor også catering til både private, foreninger og firmaer, når de har brug for god og lækker mad.

Vores mange menuer og store udvalg betyder, at du altid kan finde noget, der passer til lige netop din anledning.

Vil du gerne nyde det gode vejr og de mennesker, du skal tilbringe morgenen, dagen eller aftenen med? Så kan vi hos Dall’s Smørrebrød både være behjælpelig med den gode søndagsbrunch, en picnictur i skoven eller til grill-aftenen med vennerne. Du kan selv sammensætte maden efter dine ønsker.

Er det derimod tid til fest, står vi naturligvis også klar med lækker mad af høj kvalitet. Vi kan både levere kuvertmenuer, buffeter og pølse- eller ostebord på Sjælland, afhængigt af dine ønsker. Og vi hjælper naturligvis gerne med forslag, hvis du er i tvivl om sammensætningen.

Catering lavet af lækre og friske råvarer

Hos Dall’s Smørrebrød lægger vi stor vægt på, at kvaliteten af vores mad altid er i top. Vi benytter os derfor kun af de bedste friske råvarer, for at sikre dig den bedste mad.
Alt vores mad er hjemmelavet, så du og dine gæster kan nyde frisk og smagfulde retter. Vi sørger for at holde maden varm, så den er lige til at servere.

Vi leverer catering på Sjælland til enhver lejlighed

Kontakt os

Skal vi stå for catering til dit arrangement? Alt vores mad kan bestilles på telefon, via online bestillingsformular, eller ved personlig henvendelse i vores butik på Hovedgaden i Skibby.

Hos os kan du vælge, om du selv vil hente maden eller få os til at levere den. Vi har en stor del af vores kunder i lokalområdet omkring Skibby, Frederikssund og Roskilde, men vi kan levere catering på hele Sjælland.

+45 47 52 83 22
Bestil online