Catering på Sjælland

Mad til enhver smag

Hos Dall’s Smørrebrød har vi et stort udvalg af forskellige kuvertmenuer, buffeter, brunch- og picnickurve, sandwiches, smørrebrød og meget mere. Det betyder, at vi kan levere catering til enhver lejlighed på Sjælland.

Vores menuer er sammensat ud fra et mål om at frembringe de bedste smage og at gøre maven mæt og glad. Derfor laver vi altid al vores mad fra bunden af friske og gode råvarer, tilsat lidt kærlighed.

Du er derfor altid sikker på at få mad af høj kvalitet, når du bestiller catering hos os.

Catering til alle anledninger

Hos Dall’s Smørrebrød leverer vi catering, hvad enten I blot er en lille forsamling eller hvis I er flere hundrede gæster. Vi leverer derfor også catering til både private, foreninger og firmaer, når de har brug for god og lækker mad.

Vores mange menuer og store udvalg betyder, at du altid kan finde noget, der passer til lige netop din anledning.

Vil du gerne nyde det gode vejr og de mennesker, du skal tilbringe morgenen, dagen eller aftenen med? Så kan vi hos Dall’s Smørrebrød både være behjælpelig med den gode søndagsbrunch, en picnictur i skoven eller til grill-aftenen med vennerne. Du kan selv sammensætte maden efter dine ønsker.

Er det derimod tid til fest, står vi naturligvis også klar med lækker mad af høj kvalitet. Vi kan både levere kuvertmenuer, buffeter, pølse- eller ostebord, afhængigt af dine ønsker. Og vi hjælper naturligvis gerne med forslag, hvis du er i tvivl om sammensætningen.

Kontakt os

Skal vi stå for catering til dit arrangement? Alt vores mad kan bestilles på telefon 47 52 83 22, via bestillingsformularen, eller ved personlig henvendelse i vores butik på Hovedgaden i Skibby.

Hos os kan du selv vælge, om du vil hente maden selv eller få os til at levere den. Vi har en stor del af vores kunder i lokalområdet omkring Skibby, Frederikssund og Roskilde, men vi kan levere til hele Sjælland, hvis der er behov herfor.

Vi leverer catering på Sjælland til enhver lejlighed